Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی ضامنی مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور که مهمان تلفنی گفت‌وگوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر بود در توضیح آخرین اقدام‌های صورت گرفته پیش از آغاز مدارس در حوزه سرویس مدارس گفت: برای فعالیت رانندگان به عنوان سرویس مدارس سامانه سپند (سامانه پایش ناوگان مدارس) را راه‌اندازی کردیم که طبق دستورالعمل باید تمام فرآیند سرویس مدارس زیر نظر این سامانه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار اجتماعی- مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور با اشاره به ثبت نام رانندگان در این سامانه گفت: رانندگانی که می‌خواهند در سرویس مدارس در سال تحصیلی جدید فعالیت کنند باید در این سامانه ثبت‌نام خود را انجام دهند و رانندگانی که از پیش ثبت‌نام کرده‌اند اطلاعات آن‌ها در این سامانه در حال به روز رسانی است.

ضامنی با اشاره به برچسب واحد شورای عالی ترافیک تصریح کرد: پیش‌تر شاهد بودیم که هر شهر برچسب سرویس مدارس خود را داشت که این امر بازرسی و نظارت در این حوزه را با مشکل مواجه کرده بود، اما با ثبت‌نام رانندگان سرویس مدارس در سامانه سپند برچسب واحدی برای آن‌ها صادر و نصب می شود که این بر چسب دارای QR کد است که  می‌توان به وسیله آن کار نظارت بر روی سرویس مدارس را تسهیل کرد.

او تاکید کرد: رانندگانی که برچسب واحد عالی شورای ترافیک را نداشته باشند مشمول جریمه می‌شوند.

 

مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور در توضیح ضمانت اجرایی سامانه سپند گفت: پلیس راهور موظف است با رانندگان سرویس مدارسی که برچسب واحد شورای عالی ترافیک را ندارند برخورد کند و نباید این نکته فراموش شود که برخی از والدین با ناوگان آزاد‌بر از طریق مدارس قرارداد‌هایی امضا می‌کنند که نظارت بر کار رانندگان آزاد بر به این شکل دشوار است.

ضامنی تاکید کرد: از والدین تقاضا داریم تنها از سرویس مدارسی استفاده کنند که زیر نظر سامانه سپند( سامانه پایش ناوگان مدارس) فعالیت می کنند.

ضامنی در پاسخ به این سوال که رانندگان سرویس مدارس برای تایید صلاحیت فعالیت از چه فیلتر‌هایی عبور می‌کنند، گفت: ما در بحث تایید صلاحیت راننده مواردی، چون سوء پیشنیه، عدم اعتیاد و سلامت جسم و روان فرد را مورد بررسی قرار می دهیم و از لحاظ ایمنی خودرو نیزمعاینه فنی آن‌ها از سوی پلیس راهور به‌صورت دوره ای کنترل می‌شود.

او ادامه داد: در سامانه سپند برنامه‌ای در اختیار والدین قرار گرفته است که می‌توانند به صورت دوره‌ای نظر خود را درباره راننده  وضعیت خودرو اعلام کنند و به طور حتم  در این نظر خواهی رانندگانی که نمره قابل قبولی دریافت نکنند، حذف می‌شوند.

مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور درباره نحوه قیمت‌گذاری سرویس مدارس گفت: طبق قانون وظیفه تعیین نرخ کرایه بر عهده شورای هر شهر است که پس از تصویب در شورای شهر به تایید فرمانداری نیز می‌رسد.

ضامنی تاکید کرد: ما دخالتی در حوزه نرخ گذاری نداریم وتابع مصوبات شورای شهر‌ها هستیم و اگر فردی مازاد نرخ مصوب پولی اخذ کند شهروندان می‌توانند اعلام شکایت کنند تا مراتب پیگیری شود.

او درباره اهمیت  آموزش رانندگان سرویس مدارس گفت: دوره‌های آموزشی ویژه‌ای برای رانندگان سرویس مدارس در نظر گرفته شده است و در حال حاضر با آموزش و پرورش در حال تدوین سر فصل‌های آموزشی هستیم تا ما را به سمت نقطه ایده آل آموزشی برساند.

مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور تاکید کرد: تمام تلاش ما این است که آموزش منفی که پیش‌تر والدین اعلام می‌کردند در طول مسیر فرزندان آن‌ها از رانندگان یاد می‌گرفتند حذف شود.

ضامنی درباره هزینه ثبت‌نام والدین در سامانه سپند گفت: این ثبت‌نام به صورت رایگان است و اگر مدرسه‌ای مبلغی بیش از مصوب آن دریافت می‌کند مردم جهت پیگیری مراتب را اعلام کنند.

او درباره به‌کار گیری رانندگان زن برای سرویس مدارس دخترانه گفت: طبق دستورالعمل باید از رانندگان زن برای سرویس مدارس دخترانه استفاده شود اما باید توجه کرد که اگر میزان رانندگان زن با تقاضا برابری نکند چاره ای جزء استفاده از راننده مرد نداریم.

مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور درباره فرآیند تایید صلاحیت رانندگان زن سرویس مدارس گفت: تایید صلاحیت رانندگان زن سرویس مدارس هم به همان روش سوء پیشه، عدم اعتیاد و سلامت روان است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سرویس مدارس آموزش و پرورش اعتیاد سلامت مدرسه والدین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۹۰۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکسازی غزه از آوار و بمب‌، ۱۴ سال طول می‌کشد

  

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما روزنامه گاردین در پایگاه اینترنتی خود در تحلیلی به قلم، اما گراهام هریسون نوشت: یک مقام ارشد امور مین زدایی سازمان ملل گفت: جنگ اسرائیل در غزه ۳۷ میلیون تن آوار ایجاد کرده که بخش زیادی از آن با بمب‌های منفجر نشده همراه است که پاکسازی آنها ممکن است بیش از یک دهه طول بکشد.

پهر لودمار، رئیس سابق سرویس مبارزه با مین گذاری سازمان ملل در عراق در یک کنفرانس خبری گفت: تقریباً هفت ماه از این جنگ می‌گذرد و به طور متوسط ۳۰۰ کیلوگرم آوار در هر متر مربع زمین در غزه ایجاد شده است.

وی گفت: بر اساس [مقدار] فعلی آوار در غزه، برای پاکسازی آنها، با ۱۰۰ کامیون ۱۴ سال کار لازم است. 

او افزود: با ادامه این جنگ، تخمین زدن مدت زمان پاکسازی غیرممکن است.

لودمار گفت: اسرائیل به دلیل شدت بمباران غزه که بخش‌های وسیعی از نوار غزه را به ویرانه تبدیل کرده است، متهم به «غیرقابل سکونت کردن یک منطقه» شده است.

۶۵ درصد از ساختمان‌های ویران شده در غزه مسکونی بودند.

به دلیل خطر وجود خمپاره، موشک یا سایر سلاح‌های مدفون شده در ساختمان‌های فروریخته یا آسیب دیده، روند پاکسازی و بازسازی آهسته و خطرناک خواهد بود. به طور متوسط حدود ۱۰ درصد از سلاح‌ها در زمان شلیک منفجر نشدند و باید توسط تیم‌های مین زدایی از میان برداشته شوند.

دیگر خبرها

  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • پاکسازی غزه از آوار و بمب‌، ۱۴ سال طول می‌کشد
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی اعلام شد
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی با رتبه‌بندی آنها
  • نحوه بارگذاری مدارک پذیرفته‌ شدگان آزمون آموزگاری + لینک بارگذاری و مدارک لازم
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ فرزندتان را به ربات آزمون دهنده تبدیل نکنید!
  • بی هویتی جوانان و نوجوانان هدف دشمن است