Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-29@14:40:57 GMT

مزایای درخواست سرویس مدارس از سامانه سپند

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۴۴۱۶۲

مزایای درخواست سرویس مدارس از سامانه سپند

رئیس اداره انجمن اولیاء و مربیان مدارس وزارت آموزش و پرورش گفت: مهلت ثبت اطلاعات مدارس در سامانه سپند تا ۱۰ شهریور خواهد بود، اما والدین تا پایان شهریور ماه مجاز به ثبت درخواست خود در این سامانه هستند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، محمدرضا، ولی زاده در گفتگوی ۱۸:۳۰ با بیان این که ثبت نام متقاضیان سرویس مدارس در سال تحصیلی جدید فقط از طریق سامانه سپند صورت می‌گیرد افزود: پیمانکاران، رانندگان، مدیران مدارس و دانش آموزان باید برای دسترسی آسان تر، اطلاعات خود را در سامانه پایش ناوگان دانش آموزی «سپند» به آدرس www.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

irtusepand.ir وارد کنند.

او با اشاره به اینکه امسال فرایند تائید مراحل امنیتی و فنی سامانه سپند به لحاظ اهمیت و حساسیت آن به طول انجامید و با تاخیر شروع به کار کرد، افزود: خوشبختانه این تاخیر، در ارائه خدمات حمل و نقل به موقع و بهنگام دانش آموزان اختلالی ایجاد نمی‌کند.

ولی زاده ادامه داد: بر این اساس، از طریق سامانه‌های هوشمند به مدیران مدارس ابلاغ کردیم به والدین اعلام کنند با خود اظهاری فرزندانشان را در سامانه سپند ثبت نام کنند.

او افزود: علاوه بر این، آن دسته از والدینی که تقاضای خود را دستی و سنتی ثبت کرده اند نیز می‌توانند اطلاعات خود را وارد سامانه کنند.

رئیس اداره انجمن اولیاء و مربیان مدارس وزارت آموزش و پرورش افزود: ورود اطلاعات مدارس تا ۱۰ شهریور به اتمام می‌رسد؛ اما والدین تا پایان شهریور ماه مجاز به ثبت درخواست خود در این سامانه هستند.

همچنین شرکت‌های پیمان کار و رانندگانی که متقاضی ارائه خدمات حمل و نقل به دانش آموزان هستند، تا ۳۱ مرداد ماه می‌توانند در سامانه سپند ثبت نام کنند تا مراحل ثبت شرکت و تائید صلاحیت حرفه ای، جسمی، روانی، رفتاری و اخلاقی رانندگان بررسی شود.

وی با اشاره به تعیین نرخ سرویس‌های ایاب و ذهاب دانش آموزی در سال تحصیلی جدید یادآور شد: افزایش نرخ کرایه سرویس مدارس به صورت میانگین ۱۵ درصد در مقایسه با پارسال در نظر گرفته شده که شهرداری و شورای شهر آن را تعیین و اعلام می‌کنند.

ضامنی مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری در گفتگوی تلفنی گفت: در فرآیند ساماندهی سپند، ابتدا شرکت‌های متقاضی تیرماه امسال ثبت نام خود را آغاز و حدود هزار و ۴۰۰ شرکت در این سامانه اعلام امادگی کردند که تا کنون ۵۹۶ شرکت در سراسر کشور صلاحیت و مدارکشان به تائید رسیده است.

او گفت: رانندگانی که قصد فعالیت در حوزه سرویس مدارس را دارند با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت در شهر‌های سراسر کشور نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند، در تهران نیز رانندگان متقاضی باید با مراجعه به دفاتر خدماتی تاکسیرانی در سامانه سپند ثبت نام کنند.

او ادامه داد: بعد از اتمام فرآیند ثبت‌نام، اسامی و مشخصات رانندگان به کارتابل شهرداری‌ها ارجاع می‌شود و شهرداری‌های نیز رانندگان واجد شرایط را برای فعالیت در سامانه سپند بررسی و بر اساس نیاز مدارس میزان آن را تعیین می‌کنند، که پس از آن رانندگان مجاز می‌توانند در قالب شرکت‌های مجاز ساماندهی شده و با برچسب سرویس مدارس فعالیت کنند.

او در تشریح ویژگی شرکت‌های واجد شرایط گفت: شرکت‌های حقوقی که در اساسنامه ان‌ها حوزه فعالیتشان حمل و نقل عمومی و سرویس مدارس درج شده باشد و صلاحیت ان‌ها تاییدشده باشد می‌توانند در این قالب فعالیت کنند.


همچنین خودرو‌هایی که برای سرویس مدارس در نظر گرفته می‌شود باید از نظر تجهیزات و مدارک کامل و دارای برگ معاینه فنی مورد تایید بوده و آرم مخصوص سرویس مدارس نیز بر روی آن نصب شود.

فیض پور افزود: همچنین رانندگان سرویس مدارس باید دارای گواهینامه پایه دو، برگ سوپیشینه و عدم اعتیاد در مرحله اول باشند، سپس سلامت روح و روان و جسم آن‌ها نیز محرز شده باشد.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: سرویس مدارس سامانه سپند دانش آموزان والدین صلاحیت رانندگان تاکسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۴۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیصد و نود و پنجمین جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با حضور حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و به ریاست حجت الاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه در پیش از دستور این جلسه با تاکید بر تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر اظهار کرد: در تدوین این بسته باید هماهنگی دستگاه‌ها و نهاد‌های مرتبط مدنظر باشد.

وی ادامه داد: در تدوین این بسته به هنرستان‌های هنر توجه شود چراکه باید موضوع به صورت پایه‌ای مدنظر باشد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر پس تدوین، به اطلاع فعالان حوزه هنر برسد، همچنین در تدوین این بسته از ظرفیت فرهنگستان هنر نیز استفاده شود.

در ادامه حجت الاسلام مصطفی رستمی خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد.

از این رو مقرر شد ساعی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دانشگاه سوره، بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه‌های هنر با قابلیت اجرا در سه سطح (کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت) را تدوین و جهت طرح در جلسه شورا به دبیرخانه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی ارسال کند.

در ادامه جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با موضوع ارائه گزارش سامانه فرنما براساس درخواست دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی در راستای اجرایی سازی راهبرد ۳، ۱۱ و ۲۱ نظام فرهنگی تربیتی سند دانشگاه اسلامی ادامه پیدا کرد.

در این جلسه معاون فرهنگی وزیر علوم گزارشی از وضعیت سامانه «فرنما» که مربوط به فعالیت فرهنگی دانشجویان کشور است، ارائه کرد.

عبدالحسین کلانتری در این گزارش بر سیاستگذاری شاهدمحور، ظهور فناوری‌های نوین و توسعه رویکرد دیجیتال در عرصه فرهنگی، افزایش رویکرد‌های داده محور، هوشمندسازی، حکمرانی باز و پلتفرمی، مشارکتی شدن حکمرانی تأکید کرد.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، مزایای سامانه فرنما را یکپارچگی داده‌ها از فعالیت‌های دانشجویی، تحلیل فعالیت‌های فرهنگی، زمینه سازی برای کشف ضعف‌ها، افزایش تولیدات بومی و شبکه سازی میان کنشگران فرهنگی اعلام کرد.

محمدابراهیم سقزچی دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با تشکر از معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواستار بازبینی و ارتقای سامانه شد تا با فراهم شدن امکان مشارکت کنشگران، رتبه‌بندی فرهنگی دانشگاه‌ها، ارتباط با شبکه‌های اجتماعی جهت بازنشر تولید محتوا‌ها و تحلیل کارشناسی و استخراج شاخص‌ها، سامانه یکپارچه‌ای در دسترس باشد.

در ادامه حجت الاسلام خسروپناه با استقبال از ارائه گزارش سامانه فرنما، خواستار رسانه‌ای شدن اقدامات این معاونت شد و بر ارائه گزارش‌های فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی ضمن تقدیر از گزارش معاونت فرهنگی وزارت علوم، با ضروری دانستن همافزایی نظام آموزش عالی کشور، افزودند طرحی صورت گیرد تا از نظر فنی امکان تجمیع داده‌های آموزش عالی و گزارش گیری از سامانه فرنما برای سایر مدیران جهت مجموعه سیاست‌گذاری‌های بعدی فراهم شود.

دیگر خبرها

  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • کندی سرویس‌دهی در خط ۵ مترو تهران
  • درخواست دوباره زلنسکی برای دریافت تسلیحات
  • دو محصول ایرانی به جمع فینالیست‌های جشنواره صنعت بازی منا پیوست
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی
  • صاحبان صنایع استان بوشهر برای جذب دانشجویان بورسیه اقدام کنند
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی اعلام شد
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی با رتبه‌بندی آنها