Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

 مرتضی ضامنی در جمع خبرنگاران و در حاشیه جلسه افتتاح سامانه پایش ناوگان دانش آموزی، اظهار کرد: تکالیفی در حوزه سرویس مدارس بر عهده شهرداری‌ها و آموزش و پرورش است. منطبق با اعلام نیاز آموزش و پرورش، شهرداری‌ها موظفند ناوگان مناسب ، به تعداد مورد نیاز و با رانندگانی که صلاحیت‌های لازم را دارند و یا شرکت‌های مجاز که می‌توانند در حوزه سرویس مدارس خدماتی ارائه دهند را گزینش کرده و در سامانه ثبت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدارس نیز می‌توانند از بین شرکت‌های مورد تأیید شهرداری‌ها شرکت مناسب را انتخاب کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه استفاده از تکنولوژی‌های نوین و برخط در تمامی حرف لازمه ارائه خدمات با کیفیت‌تر است که حمل و نقل نیز از این موضوع مستثنی نیست، گفت: در حوزه سرویس مدارس در گذشته همه امور به صورت دستی انجام می‌شد. بنابراین می‌طلبید که ساماندهی مناسبی در این حوزه شکل بگیرد تا شهرداری‌ها و مدارس وظایف خود را به خوبی انجام دهند و پایشی بدون دخالت افراد فعال شوند.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور در ادامه تصریح کرد: با فعالیت سامانه سپند ضمن اینکه تمامی اقدامات نهادهایی که قرار است در این حوزه خدماتی ارائه دهند مورد سنجش قرار خواهد گرفت، رصد ناوگان توسط شهرداری و مدارس و سپس والدین نیز انجام خواهد شد.همچنین والدین در دوره‌های زمانی مشخص عملکرد راننده و کیفیت خودرو را مورد سنجش قرار می‌دهند و اگر راننده، خودرویی و یا شرکت های خدمات دهنده در حوزه سرویس مدارس امتیاز لازم را نگیرند از سیستم حذف خواهند شد.به عبارت دیگر این اقدام باعث می‌شود که بتوانیم حمل و نقل ایمن و آسان و با کیفیتی داشته باشیم.

وی اضافه کرد: در حوزه خدمات خودرویی می‌طلبید که برنامه ریزی‌های لازم انجام شود تا ناوگان حمل و نقل دانش آموزی به استانداردهای کشورهای دیگر نزدیک شده و بتوانیم حمل و نقل دانش آموزی را از لحاظ اقتصادی به جایی برسانیم که برای بخش خصوصی صرفه اقتصادی داشته باشد.

وی در پایان صحبت هایش به شرایطی که باید رانندگان برای فعالیت در سرویس مدارس داشته باشند اشاره کرد و گفت: رانندگانی که قرار است تحت قالب شرکت‌ها،خدمات حمل و نقل دانش آموزی ارائه دهند بایستی گواهی سوء پیشینه، عدم اعتیاد، سلامت جسم، سلامت روان داشته باشند و خودروی آنها نیز باید معاینه فنی داشته باشد.

انتهای پیام

 

منبع: وانا

کلیدواژه: اتحادیه تاکسیرانی های شهری کشور وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۱۸۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند

تین نیوز

انجمن صنفی کارفرمایی شرکت های حمل و نقل بین المللی خراسان رضوی، نحوه درخواست ابطال ( غیر فعال نمودن )  کارت هوشمند رانندگان را اعلام کرد.

به گزارش تین نیوز، بر  اساس نامه تاریخ 26 فروردین امسال انجمن صنفی کارفرمایی شرکت های حمل و نقل بین المللی خراسان رضوی به کلیه شرکت های حمل و نقل بین المللی عضو و غیر عضو که به امضای احمد زمانیان رئیس هیئت مدیره این انجمن رسیده، ابطال و یا غیر فعال نمودن کارت هوشمند راننده و یا ناوگان حمل و نقل، در صورت احراز تخلف و رای صادره از سوی کمیسیون های ماده 11 و 14 سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با دستور مراجع قضایی مبنی بر انجام این امر امکان پذیر است.

کمیسیون ماده 11 ، مرجع رسیدگی به شکایات و تخلفات رانندگان ناوگان حمل و نقل جاده ای و کمیسیون ماده 14 نیز از دیگر کمیسیون های بخش حمل و نقل جاده ای است که به تخلفات مالکان ناوگان حمل و نقل جاده ای رسیدگی می کند. کمیسیون های ماده 12  نیز ویژه رسیدگی به تخلفات شرکت ها و موسسات حمل و نقل کالا و مسافر است.

حمل بار بدون اخذ بارنامه دولتی، حمل بار اضافه بر ظرفیت مندرج در کارت خودرو، رعایت نکردن مقررات حمل بارهای عادی و ترافیکی، فقدان یا عدم بکارگیری تجهیزات ایمنی، در اختیار گذاشتن وسیله نقلیه به راننده ای که نام وی در بارنامه درج نشده، جابه جایی مسافر بدون اخذ صورت وضعیت، مسافرگیری در اطراف پایانه مسافربری، اخذ کمیسیون اضافی از راننده، عدم مسئولیت پذیری شرکت در خصوص پرداخت کامل و به موقع کرایه رانندگان از جمله مواردی هستند که در کمیسیون های حمل و نقل جاده ای قابل رسیدگی هستند.  سوء استفاده از کارت هوشمند رانندگان، تحمیل هزینه ها و مسئولیت های اضافی به رانندگان، عدم پرداخت حقوق دولتی، صدور بارنامه یا صورت وضعیت صوری، اجبار به حمل بار اضافه بر ظرفیت مجاز، عدم رعایت مقررات مربوط به سالن اعلام بار و درج اطلاعات نادرست در بارنامه نیز به عنوان بخش دیگری از موارد قابل طرح در کمیسیون ویژه رسیدگی به تخلفات شرکت ها و موسسات حمل و نقل جاده ای است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!
  • کندی سرویس‌دهی در خط ۵ مترو تهران
  • سیستم خودران تسلا در ۱۳ تصادف مرگبار دخیل بوده است
  • دو محصول ایرانی به جمع فینالیست‌های جشنواره صنعت بازی منا پیوست
  • جمع آوری افزون بر ۲ هزار سرویس نخاله از سطح شهر خرمشهر
  • ◄ کرایه رانندگان کامیون در جیب انبارداران/ نقش انبارها در فقر کامیونداران
  • حال ناخوش رانندگان تاکسی در گرگان
  • اتوبوس‌هایی که به فرمان خانم‌ها حرکت می‌کنند
  • ◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند
  • راننده خودرو سبب مرگ پاکبان شد